Alles voor de perfecte bruiloft!

Bruidskapsels

Uw trouwdag is de belangrijkste dag van uw leven. Het is de bedoeling dat u er perfect uitziet. Ik verzorg voor uw trouwdag zowel het eventuele proefkapsel als het definitieve bruidskapsel bij u thuis of op elke andere locatie. Dit scheelt een hoop reistijd en u hoeft alleen maar van uw dag te genieten!

Op de bruiloft zelf ben ik aanwezig op de gewenste locatie en tijdstip en ga ik je Bruidskapsel en eventueel Bruidsmake-up verzorgen. Dit hebben we dan al besproken tijdens de proefsessie zodat jij helemaal klaar bent voor de mooiste dag van je leven, je bruiloft!

Heb je een heel mooi bruidskapsel gezien, maar twijfel je of je zelf wel voldoende volume hebt om deze creatie neer te kunnen laten zetten? Geen probleem. Met behulp van clip-in extensions kan ik jou het gewenste volume en/of lengte geven die voor jouw geliefde resultaat nodig is!

Heb je geen bruidsaccessoires voor in je haar? Geen probleem, ik heb een groot assortiment mee. Zo kun je tussen verschillende haaraccessoires kiezen en meteen zien welke het mooiste bij jouw kapsel past.

Uiteraard is het ook mogelijk de daggasten van make-up en haarstyling te voorzien, zodat zij deze dag geheel in stijl met jou meebeleven!

Voor vragen en meer informatie kunt u gerust even bellen! (06-40949737)


Bekijk hieronder een aantal foto's!

Facebook
Instagram